Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustové karbanátky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Martina Kockova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 619 kJ /
1 821 kcal
Bílkoviny82,50 g
Tuky149,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 445 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy30,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček nameleme spolu s kapustou, přidáme vajíčko, česnek a koření, zamícháme a tvoříme bochánky, které obalujeme ve strouhance. Krok 2: Usmažíme na rozehřátem oleji.

Zveřejněno 2. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/98WD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/98WD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

A zase jiná varianta. Vybusna, ty kelové-kapustové karboše jsme dávaly my dvě, jedna je měla lepší, než druhá:-)):-D, vím, že jsem jen snad 2 zachránila před košem.:-)):-D Tak snad tyhle budou dobré, mi karbanátky se zeleninou, jakoukoliv moc chutnají. Není to pak "jen" sekaná:-p:yes::yes:

no ale bibi predstav si...nedalo mi to a prezrela som uplne vsetky a predsa sa tu naslo aj mlete maso...to su veci;-)

Tak jsem si to ještě jednou poctivě přečetla a máš Výbušná pravdu a takhle to vypadá, jak tu člověk chvátá, když chce stihnout všechno přečíst. Tak promiň a zrovna tak se omlouvám Martině Kočkové-OK;-):-)

no to nemas bibi celkom pravdu...pretoze sem ide mlety bocik...schvalne som to kontrolovala a preto som sem nevlozila podobne recepty.

Výbušná,ano,ano a dokonce takový recept jsi sem dala zrovna ty a dopoledne ho sem dala Jarka18=3x;-):-D

kapusta je kel vsak?....viem ze ano, ale pre istotu sa pytam.

Tématické fráze:
kapustové karbanátky recept, kapustové karbanátky, kapustové karbanátky s mletým masem, kapustový karbanátek, kelové karbenátky, kapustové karbanátky bez masa, kapustový karbanatek recept, kapustový karbanátky, kelové karbanátky, karbanátky s kapustou, kapustové karbenátky, recept na kapustové karbanátky, kapustové karbanátky s masem, recepty kapustové karbanátky, kapustove karbanatky z mleteho masa, karbanátky kapustové, kapustove karbanátky s houbami, vaření kapustove karbanatky, recepty na kapustové karbanátky s mletým, karbanátek kapustový

Suroviny:
bůček, kapusta, vejce, česnek, sůl, pepř, majoránka, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu