Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička s hlívou ústřičnou

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 948 kJ /
705 kcal
Bílkoviny22,03 g
Tuky23,01 g
Vláknina48,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy90,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky krkovice naklepeme a po krajích nařízneme. Krok 2: Naklepané maso mírně osolíme, opepříme a okořeníme Mexickým kořením. Krok 3: Na pánvi si rozehřejeme olej, na kterém maso opečeme po obou stranách. Opečené maso vyndáme z pánve a uchováme ho v teple. Krok 4: Do pánve dáme orestovat cibuli a česnek, přidáme hlívu, červenou papriku, sušená nakrájená rajčata a dusíme přiklopené asi 10. min. Krok 5: Nakonec přidáme kukuřici a opečené maso a necháme společně prohřát. Podáváme s bramborem.

Zveřejněno 7. 12. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZmK2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZmK2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ta krásná"flákota"masa se mi moc líbí a v kombinaci s hřiby to bude hodně dobré:-p+6:yes:

suslajda:Susli, kde je hlíva, tak to musí být v kombinaci sm masem dobrý a proto ti dávám 4.bod:yes:

Spěchám s bodíkem, krásná jedlá fotka s bezva kusem masa:yes::-K

rebeka:je to cibule:-*

hezký receptík, šušli;-):-):yes: já bych musela vyměnit hlívu za např.žampiony...nějak jí nemůžu přijít na chuť..vím, že je zdravá, no, třeba někdy...
ty máš ode mě každopádně boda:yes: a pořád dumám, co to je vzadu vlevo..cibule:-?

Tématické fráze:
krkovička s hlívou, krkovicka s hlivou ustricnou, krkovice s hlivou ustricnou, krkovice s hlívou, vepřová krkovice s hlívou ústřičnou, krkovicka na hlive, krkovice na hlívě ústřičné, krkovička na hlívě ústřičné, vepřová krkovice na hlívě ústřičné, krkovicka z hlivou ustricnou, vepřová krkovice s hlívy ústřičné, krkovička na kukuřici, hlíva ústřičná a krkovice, recept hliva bravcova krkovicka, krkovicka na hlive ustricne, vepřové maso s hlívou ústřičnou, vepřová krkovička s z hlívy ústřičné, veprova krkovice zapecena s hlivou ustricnou, krkovička a hlíva, krkovice hliva jidlo

Suroviny:
krkovička bez kosti, hlíva ústřičná, rajče sušené v oleji, paprika čerstvá červená, olej olivový, cibule, česnek, kukuřice, koření mexiko, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu