Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky se šunkou, houbami a sýrem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hanca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 815 kJ /
1 629 kcal
Bílkoviny141,68 g
Tuky109,34 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 891 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,42 g
Sacharidy18,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Semeleme si maso, cibuli a česnek, přidáme vejce, šunku na kostičky, sýr nastrouhaný na větší kousky a na másle podušené houby. Krok 2: Osolíme, opepříme a přidáme trochu majoránky a strouhanky na zahuštění. Necháme chvilku uležet v lednici. Krok 3: Poté uděláme placičky, které obalíme v trojobalu. Mírně opékáme na oleji.

Zveřejněno 6. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mwJ9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mwJ9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

opravdu výborné:-p dělala jsem poprvé v životě karbanátky dneska a přítel mě pochválil :-)opravdu skvělé,,,dávám bodík :-)

Diks za tip...chutna to lip jak pivo

Hančo, může to chutnat dobře, máš tam samé dobré ingredience(houby,sýr,šunčička), tak někdy vyzkouším;-) Ten jeden karbanátek jsi mohla hezky proříznout, aby to bylo vidět, dát ho na další fotku a měla by jsi hned 3 body-škoda;-)

Hmmm, proč ne?;-):yes:

Tématické fráze:
houbove karbanatky, houbové karbanátky se sýrem, masový karbanátek s houbami, jáhlové karbanátky, karbenátky s houbami, jahlove karbenatky, karbenátky s houbamy, houbové karbanátky recept, karbanátky z mletého masa s houbami, vepřové karbanátky s houbami, karbanátek s houbami, recepty-karbanátky z houbamy, recepty s houbami, houbové karbanátky bez masa, karbanatky recept, houby recepty, karbenátky se šunkou a sýrem, houbový karbanátek bez masa, jahlovy karbanatek, houbové karbanátky s mletým masem

Suroviny:
maso mleté, cibule, česnek, vejce, šunka, sýr, houby, sůl, pepř, majoránka, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu