Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou

maris Kuchařka: maris

Houby 4 názory

Suroviny

4-5 hlaviček Portobella
300 g vinné klobásy
čerstvý tymián
3 lžíce strouhanky
1 malá lžička sušeného česneku
hrst hladkolisté petrželky
olivový olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vinnou klobásu vymáčkeme ze střívka a promícháme s lístky tymiánu.

  2. Přiravenou směsí naplníme očištěné hlavičky Portobella.

  3. Narovnáme je do zapékací ´misky, pokropíme olejem, přikryjeme alobalem a dáme do vyhřáté trouby cca na 180°C.

  4. V misce pomícháme strouhanku s nasekanou petrželí a česnekem, zakápneme olejem a utvoříme "drobenku".

  5. Asi po dvaceti minutách sundáme ze zapékací misky alobal, žampiony posypeme připravenou směsí a zapečeme dozlatova.

Poznámka

Žapiony můžeme uvnitř posolit, ale nám stačila k ochucení jen klobása.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou

Tématické fráze: žampiony portobello recepty žampiony plněné vinnou klobásou plněné portobello portobello s mletým masem plněné žampiony portobello recept na vinnou klobásu portobello plněné masem žampiony portobello žampiony plněné vinnou s vinnou klobásou zampiony plnene klobasou plnene žampiony plněné žampiony vinnou klobásou žampiony portobello s masem recepty z portobella zampionu recept na plnene zapiony plněné portobello mletým masem plněné portobello s hovězím portobéllo plněné apečené v alobalu žampiony portobello v alobalu portobelo plněné mletým masem