Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 819 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 60,68 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Žapiony můžeme uvnitř posolit, ale nám stačila k ochucení jen klobása.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2015 20:04
19. 3. 2015 20:36
19. 3. 2015 19:30
Díky
19. 3. 2015 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 13 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 14 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 20 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 2 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 10 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 11 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 11 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 12 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: žampiony portobello recepty žampiony plněné vinnou klobásou plněné portobello portobello s mletým masem plněné žampiony portobello recept na vinnou klobásu portobello plněné masem žampiony portobello žampiony plněné vinnou s vinnou klobásou zampiony plnene klobasou plnene žampiony plněné žampiony vinnou klobásou žampiony portobello s masem recepty z portobella zampionu recept na plnene zapiony plněné portobello mletým masem plněné portobello s hovězím portobéllo plněné apečené v alobalu žampiony portobello v alobalu portobelo plněné mletým masem
Suroviny: portobello, klobása vinná, tymián čerstvý, strouhanka, česnek sušený, petrželka hladkolistá, olej olivový
Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2gl
4 názory