Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 599 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,95 g |
Tuky | 9,45 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 99,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mléko nalijeme do hrnce, přidáme kuskus, čokoládu a dáme vařit.
Krok 2: Necháme mírně probublávat asi 15 - 20 minut tak, aby se vytvořila hustá kaše.
Krok 3: Poté odstavíme a osladíme podle chuti.
Zveřejněno 7. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládový kuskus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x7KB
Moje poznámka
Čokoládový kuskus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x7KB
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 58 minutami
Belgické vafle
Přidáno před 6 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 10 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 40 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 41 minutami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 3 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 3 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 4 hodinami
Tématické fráze:
kaše z kuskusu,
kuskus kaše,
kuskus s mlékem,
sladký nákyp z kuskusu,
sladká kaše z kuskusu,
sladký kuskus,
kuskus recept,
čokoládový kuskus s kousky ovoce,
dort z kuskusu,
kuskus dort,
kuskus v mléce,
kuskus recepty sladké,
jak vařit kuskus,
kuskusová kaše,
čokoládový dort z kuskusu,
kuskus mleko,
kuskus na sladko s mlékem,
recept na kus kus,
krupicová kaše z kuskusu,
kuskus vařený v mlece
Suroviny:
mléko,
kuskus,
čokoláda na vaření,
cukr
Komentáře (21)
chocolate: To je dobrý nápad..
Spařování je určitě rychlejší, ale já mám pak pocit, že tam není ta pořádná mléčná chuť.. Třeba moje maminka dělá rýži na rýžový nákyp nejdřív ve vodě a pak jen přidá mléko.. Já to nemám ráda a tak na protest všechno co jde vařím v mléce..