Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sendviče z listového těsta

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 135 kJ /
988 kcal
Bílkoviny140,72 g
Tuky44,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 3,84 g
Sůl8,84 g
Sacharidy6,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme si asi 3-4 kolečka šunkového salámu, vysočiny, eidamu na kostičky, smícháme s mraženou zeleninou, osmahneme na pánvi, přidáme 4 vejce a usmažíme jako směs, osolíme opepříme. Krok 2: Listové těsto rozválíme na tenký plát a nakrájíme na 12 stejných čtverců. Krok 3: Do rozehřátého, olejem potřeného sendvičovače (pouze před prvním pečením) dáme čtverec těsta, na něj plátek šunky, připravenou směs, na ní plátek vysočiny, na něj plátek eidamu a romaduru, překryjeme dalším čtvercem těsta a necháme péct 8-10 minut.

Zveřejněno 9. 2. 2012

Poznámka autorky Lilith-Isa

recept jsem našla v časopise Pošli recept, jen náplň jsem si upravila podle svého :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZKg

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZKg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Zdeňka Chobotská 24. 4. 2016 13:53
<3 Už jste zkoušeli v sendvičovači zemlbábu,bílý toustouvý chleba namazat máslem.poklást jablky,posypat skořicovým cukrem ,kdo je hodně mlsný může dát trochu tvarohu a přikrýt druhýn chlebem.Je to ňamka a jablka mohou být i kompotovaná.U nás je to rychlé občerstvení,když přijedou vnučky a nestačím péct.

Zdeňka Chobotská: Je mňamka. Zase udělala tousty, máslo, plátkový sír a rajče taky je to dobrý.:yes:

děkuji :-K

super,listove testo by mi do toustovace nenapadlo dat..takze mooc dekuji za tip;-):-K:yes:

:-p hmmm, listové těsto nemá chybu, takže..:yes:

cathleen: to nevím,ale kdyby to šlo,ušetřilo by se složité drhnutí sendvičovače ;-)

Tady se v nápni fantazii meze nekladou ;-)

Znám, je to paráda. Máš to pěkně nafoceno:yes:
Myslím, že by se na plotýnky dal položit nejdříve kousek pečícího papíru a teprve na to těsto....:-?

Já mám nejradši s jablkem a skořicí nasladko,banánem a nutelou a nebo s pudinkem a troškou rybízdžemu.:-p:-p Naslano s hruškou a nivou,šprotem a goudou a suš.rajčetem,muž se špenátem....je toho tolik.Kupuju už rozválené,jen nakrájet ,fofrovka.;-):yes:

:yes:+3

To se mi líbí,někdy nemám toustový chléb a listové těsto mívám v mrazáku a pokud příjde chuť na sendvič je vystaráno:-O:-p:-K:yes::yes:

Lili:-Ksendviče děláme, ale listové :-Otěsto mne nenapadlo, děkuji za prima tip:yes:a 1.bodík:yes:

Hmm, tak to asi zkusím! ;-) A vím přesně, co si dám dovnitř. Hermelín a brusinky! :-p :-)

Tématické fráze:
sendviče ze sendvičovače recepty, recepty na sendviče ze sendvičovače, tousty z listového těsta, listove testo v toustovaci, sendviče recepty, listové těsto naslano, listové těsto naslano s nivou, listové těsto toustovač, recepty na sendvič ze sendvičovače, listové těsto do toustovače, recepty z listového těsta, listové těsto mražené, test sendvičovače, listové těsto naslano šneci, mražené listové těsto, listové těsto na pánvi, listove testo ze sendvinovace, ,listove testo naslano, příprava sendvičů v sendvičovači recepty, listové těsto z toustovače

Suroviny:
těsto listové, mouka hladká, šunka, salám vysočina, vejce, směs zeleninová mražená, sýr romadur, sýr eidam, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu