Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,64 g |
Tuky | 32,52 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 5,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovičková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGQg
Moje poznámka
Krkovičková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGQg
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 52 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 3 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 3 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 4 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 5 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 5 hodinami
Červená řepa
radbastim před 6 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z pečené krkovice,
pomazanka z pečené krkovičky,
pomazánka z vypečeného tuku,
recept z pečené krkovice pomazánka recept,
recepty zkrkovicky,
co s upečeným bůčkem,
co s pecenym buckem,
pečená krkovice a pomazanka,
mazanice recept,
pomazánka z pečené na z krkovice,
recept na pomazaku s pecene krkovice,
pečená krkovice pomazánky,
pomazanky z pecene krkovice,
pečená krkovice pomazánka,
co z pečeným bůčkem,
pecena krkovicka pomazanka,
pomazánka z pečených žeber,
pomazánka na topinky z bůčku,
topinková pomazánka z bůčku,
co s upečeným bůčkem?
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibulka,
česnek,
sýr tavený,
pepř,
sůl
Komentáře (22)
jinak tech variaci s tim masenkem by se dalo udelat spoustu