Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 814 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 74,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink v mikrovlnné troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Ol
Moje poznámka
Pudink v mikrovlnné troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Ol
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 41 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 12 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 14 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 14 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 14 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pudink v mikrovlnce,
puding v mikrovlnce,
pudink z mikrovlnky,
jak uvařit pudink v mikrovlnce,
vaření pudinku v mikrovlnce,
puding z mikrovlnky,
pudink vařený v mikrovlnce,
pudink,
pudink v mikrovlnce recept,
vaření pudinku,
puding bez vaření,
pudink vařený v v mikrovlnce,
jak vařit pudink,
puding vařený v mikrovlnce,
jak uvařit puding,
jak uvařit puding v mikrovlnce,
pudink bez vaření,
příprava pudinku,
pudink mikrovlnka,
puding mikrovlnka
Komentáře (25)
Nejdříve ohřát samotné mléko a když se začne vařit, tak přidat v trošce mléka rozmíchaný prášek s cukrem. Zamíchat venku (ihned houstne)
Sice je špinavý jeden hrneček navíc, odpadá ale průběžné míchání.
Dámy, pokud tohle měl být ten fikaný recept na přípravu pudinku v MW troubě, tak mne to dost silně zklamalo. Snad ještě musím poděkovat za odstrašení, které Jikotka doplnila k fotkám, které jsou jinak naprosto jako kdyby mi je fotila přes rameno. Ale tekhle ne!
To je strašně složitý! )-: Kdo má mít nervy věčně tahat, ať už s talířem nebo bez něj tu misku z MW a zase po zamíchání to tam vracet? A to nepočítám zavítrání a otvírání misky, pokud nechci mýt ještě ten dekl co je přes talíře, ale jen poklici té misky.
Klasika, nikdo mne nenaučil nikdy lepší, a dělám to tak od třinácti a se zklamáním zjišťuji, že nejefektivněji:
Mléko v takovéhle misce pět minut v 800 - 900 W MW. Prostě natvrdo, až se začne vařit klokotem. Když už to k tomu spěje, pustit včas plotnu na sklokeramice nebo rozpálit plotnu na plynu (to chce asi hned při vložení mléka do MW). Vroucí mléko vyndat a jak je přiklopené, taxním na kamna. Labužník pečlivě vyjme poslední náznaky mléka z toho řepkového něčeho - škraloupy. Dál klasicky vmíchat připravenou směsku, ono se to dál vaří na te rozpálené plotně hned, odstavit, nechat dobublat, OSLADIT, a
1. miska zůstává čistá,
2. netrávím u (škodlivých) mikrovln celý čas,
3. pudlik je jistě bez sraženého místa, které udělo takové ty velké kejdovité hrudky, protože hned od začátku míchám. A míchám ani ne minut.
FERTYK!
Fajn dezert, nestojím u plotny, nemyju hrnec, sníme to zrovna z těch skleniček. Mimochodem, takhle dělám i houskové hnedlíky.