Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 522 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 5,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločková pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mMz
Moje poznámka
Vločková pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mMz
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 21 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 46 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 1 hodinou
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 1 hodinou
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 4 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pizza z ovesných vloček,
pizza z vloček,
těsto na pizzu z ovesných vloček,
pizza s ovesnych vlocek,
ovesná pizza,
pizza z ovesných vloček bez mouky,
vločkové těsto na pizzu,
rajčatový základ na pizzu,
pizza s bílého jogurtu a vloček,
piza z ovesných vloček,
testo na pizzu z vlocek,
vločkové těsto,
pizza testo z ovesnych vlocek,
recepty z vloček,
těsto z ovesných vloček,
těsto na pizzu s ovesnych vlocek,
ovesné vločky pizza,
recept na pizzu z ovesných vloček,
piza z vloček,
pizza těsto z vlocek
Suroviny:
jogurt bílý,
vločky ovesné,
mouka polohrubá,
sůl,
prášek do pečiva,
vejce,
salám,
sýr,
zelenina,
protlak rajčatový,
koření
Komentáře (6)