Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy

Tato křidélka z fritézy představují zdravější alternativu klasických smažených křidélek. Díky kombinaci vybraného koření v marinádě získají křidélka bohatou chuť, zatímco horkovzdušná fritéza zajistí jejich dokonalou křupavost s minimálním množstvím oleje.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min Bez doby marinování

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, Bez doby marinování)

3. 8. 2024 15:08

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 081 kJ / 1 931 kcal
Bílkoviny163,88 g
Tuky139,65 g
Vláknina1,11 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 1,55 g
Sůl3,80 g
Sacharidy4,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Habina

17. 9. 2024 20:37

<3

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 8. 2024 08:33

:-)<3:yes::yes: Paráda a opět návod jak z obyčejné suroviny udělat luxusní pochoutku. :-K

Krásné foto, horkovzdušnou fritézu mám, tak jen koupit suroviny a jdeme na to. S tzatziky to bude vynikající letní večeře. Díky za nápad :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: křídla kuřecí, majonéza, omáčka chilli sladká, hořčice, paprika sušená sladká, omáčka sojová, česnek sušený, pepř, paprika sušená pálivá, sůl

TopRecepty.cz

Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5zYE