Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 125 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,24 g |
Tuky | 19,74 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 8,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpustíme lžíci másla a přidáme lžíci mouky, zalijeme studeným mlékem a necháme povařit na hustší kaši.
Krok 2: Do vychladlého přidáme 1-2 žloutky, vařené scezené a již vychladlé nudle, na kousky nakrájené telecí nebo vepřová játra a to libovolné množství. Osolíme a naposled vmícháme tuhý sníh z bílků.
Krok 3: Pudingovou formu vymažeme máslem, vysypeme strouhanou houskou, naplníme hmotou a vaříme v páře asi tři čtvrtě hodiny.
Zveřejněno 20. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový nudlový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o76L
Moje poznámka
Játrový nudlový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o76L
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
mafinka888 před 7 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 10 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 59 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 2 hodinami
Tématické fráze:
játrový puding,
vepřová játra recept aby neztvrdla,
retro recepty,
puding játrový,
retro pokrmy,
puding retro
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
nudle,
játra,
sůl
Komentáře (5)