Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso se sýrem

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

martina53a

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 914 kJ /
1 413 kcal
Bílkoviny85,91 g
Tuky107,07 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 2,62 g
Sůl6,40 g
Sacharidy23,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso smícháme se solí a pepřem. Nakrájíme ho na kousky a osmažíme zprudka na pánvi. Krok 2: Dále k němu přidáme nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme nakrájenou papriku na kousky a přilijeme trošku vody podle potřeby. Krok 3: Chvílku dusíme a nakonec přidáme nakrájený balkánský sýr na kostičky a nakrájené olivy. Krok 4: Až se sýr roztopí, dochutíme a podáváme. Vhodná příloha jsou brambory.

Zveřejněno 21. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté maso se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3EnM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté maso se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3EnM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
mleté maso se sýrem, mleté kuřecí maso se sýrem, mleté maso s balkánským sýrem, mleté maso se sýrem recepty, mlete maso recepty do trouby, mletá se sýrem, mlete maso ze syrem, recepty z mletého masa, mleté maso recepty, recepty z mletého masa se sýrem, zapecene mlete maso s balkánským sýrem, recepty mleté maso se sýrem, mleté se syrem, mlety maso se sýrem, mleté maso s sýrem, recept na mleté maso se sýrem, recept na mleté maso, mleté maso recept, mleté maso se se syrem, mletá s balkánským sýrem

Suroviny:
maso mleté, sýr balkánský, paprika čerstvá červená, cibule, olivy, pepř, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu