Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 979 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,64 g |
Tuky | 1,22 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedluben, ředkvičky, jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNv3
Moje poznámka
Kedluben, ředkvičky, jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNv3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 18 minutami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 48 minutami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 1 hodinou
Pekingská polévka
Hanina_ před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 2 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 3 hodinami
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičky v mrazáku,
salat kedlubny a ředkviček,
ředkvicky do mrazaku,
sterilované ředkvičky,
zadelavane ředkvičky,
jak sterilovat ředkvičky,
zeli z ředkviček,
kedluben foto,
recept kedluben,
jablka recepty,
kedlubny a ředkvičky recepty,
dusena kedlubna a ředkvičky,
recepty z kedluben,
ředkvičky,kedlubny,
recept na kedlubna a ředkvička,
ředkvicky recepty,
recepty - kedluben,
salat redkvicky kedlubna,
kedlubny recepty,
salát z ředkviček a kedlubny
Suroviny:
kedlubna,
ředkvičky,
jablko,
smetana zakysaná,
med,
sůl
Komentáře (10)