Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 357 kJ / 1 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,98 g |
| Tuky | 29,17 g |
| Vláknina | 37,20 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 196 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 258,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory na paprice podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2WJ
Moje poznámka
Brambory na paprice podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2WJ
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 5 hodinami
Tématické fráze:
brambory na paprice,
recept brambory na paprice,
mail kopb.pl loc:cz,
godhaj,
brambory na paprice recept,
guláš ze salamu godhaj,
godhaj s cibuli,
godhaj se,
francouzské brambory z gothaje,
recept na brambory s gothaje,
zapecene brambory s paprikou a salamem,
zapečené brambory s z gothaje,
brambor na paprice,
brambory se salamem na pprice,
recept brambory gothaj,
buřty na paprice s bramborama,
brambory na paprice bez smetany,
něco z gothaje,
recept na salam godhaj,
brambory s moukou
Suroviny:
brambory,
salám gothaj,
cibule,
smetana na vaření,
mouka,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (5)