Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 357 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,98 g |
Tuky | 29,17 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 258,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory na paprice podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2WJ
Moje poznámka
Brambory na paprice podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2WJ
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 14 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 16 hodinami
Tématické fráze:
brambory na paprice,
recept brambory na paprice,
mail kopb.pl loc:cz,
godhaj,
brambory na paprice recept,
guláš ze salamu godhaj,
godhaj s cibuli,
godhaj se,
francouzské brambory z gothaje,
recept na brambory s gothaje,
zapecene brambory s paprikou a salamem,
zapečené brambory s z gothaje,
brambor na paprice,
brambory se salamem na pprice,
recept brambory gothaj,
buřty na paprice s bramborama,
brambory na paprice bez smetany,
něco z gothaje,
recept na salam godhaj,
brambory s moukou
Suroviny:
brambory,
salám gothaj,
cibule,
smetana na vaření,
mouka,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (5)