Brokolicový závin s uzeným tofu

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Doba přípravy: cca 45 min PT0H45M 1 menší štrůdl Ostatní 6 názorů

59

Suroviny

1 listové těsto - (chlazené, nebo mražené)
několik růžiček brokolice - (může být i mražená)
asi 5 menších žampionů
1 menší cibule
3 stroužky česneku
cca 0,5 kostky uzeného tofu
2 lžíce oleje
sůl
pepř podle chuti
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli a na plátky nakrájený česnek. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a nadrobno nakrájenou brokolici. Osolíme, opepříme a asi 15 minut mírně zakápnuté vodou dusíme.

  2. Pak odstraníme ze zdroje tepla a necháme vychladit. Půl listového těsta rozválíme, jako na klasický štrůdl, naložíme na plát brokolicovou směs, nastrouháme tofu a zatočíme.

  3. Pečeme na pečícím papíře 30 minut na 250°C.

Poznámka

Zdroj-Antonie Mačingová.. "Schůdková metoda" hubnutí..

Na štrůdl si klidně můžeme dát i stejně upravený špenát, já jsem se však ráno přehmátla a vzala jsem mraženou brokolici:-))a protože ji fakt jinak nemusím, v tomhle štrůdlu je skvělá!! Samozřejmě můžeme použít celé listové těsto, a tím více brokolice, popřípadě špenátu. Já bych toho ale tolik nesnědla:-))

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Brokolicový závin s uzeným tofu

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: brokolicový štrudl zavin se spenatem a tofu listový závin se zelím a klobásou mačingová recepty s tofu závin se zelím a tofu recept listové těsto, špenát, toffu brokolice s uzeným tofu tofu s brokolicí závin s tofu a špenátem špenátový závin s tofu brokolicový kolác s tofu listový závin s tofu špenat s brokolicej mačingová tofu recept na uzene toffu z tofu strudl spenat s brokolici brokolice a špenát zavin s brokolici a zampiony závin s brokolicí

Zapomněl/a jsem heslo