Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 186 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,25 g |
Tuky | 28,08 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 152,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí pizza II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXrJ
Moje poznámka
Domácí pizza II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXrJ
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Nanuky broskvové
Přidáno před 1 hodinou
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 2 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 2 hodinami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky
pesmax před 5 minutami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 7 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 32 minutami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 56 minutami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 56 minutami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 59 minutami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 1 hodinou
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 1 hodinou
Meruňkový kompot
babca.mz před 2 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší domácí pizza na plech,
jak dlouho pect pizzu,
domácí pizza,
domácí šunková pizza na plech,
pizza doma,
domácí šunková pizza,
domaci pizza recept,
jak dlouho se pece pizza,
jak dlouho péct domácí pizzu,
podklad na pizzu,
domácí pizza se šunkou,
recept na pizzu,
domaci pizza doma,
jak dlouho péct pizzu na plechu,
pizza podklad,
recept na vlacnou pizzu,
jak pect doma pizzu,
recepty domácí pizza kukuřična,
potření na pizzu,
nejlepsi domaci pizza
Suroviny:
kvasnice,
sůl,
cukr krystal,
mouka hladká,
olej,
mléko,
olej olivový,
protlak rajčatový,
šunka,
salám,
sýr,
zelenina
Komentáře (5)