Domácí pizza II.

amarcha Kuchařka: amarcha

Doba přípravy: 60 2 porce Pizzy 3 názory

Suroviny

Těsto na 1 dávku 2 pizzy nejlepší je dělat tak dvě dávky:
kvasnice 20 g
lžička soli
lžička cukru krystalu
200 g hladké mouky
2 lžíce oleje
125 ml mléka
Podklad:
Olivový olej a v něm rozmačkaný česnek
rajčatový protlak
šunka
salam
syr
zelenina
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Uděláme si kvásek: do teplého mléka rozdrtíme kvasnice, přidáme cukr, sůl, olej a promícháme, přisypáváme mouku až vznikne vláčné polohusté těsto. Zakryjeme čistou utěrkou a necháme nakynout.

  2. Poté si těsto rozděláme na díly a každý díl vyválíme válečkem na plech (podsypáváme moukou pokud je potřeba). Pizzu na plechu potřu olejem s rozdrceným česnekem a potřu kečupem a pak už libovolně kdo má co rád, suroviny (žampiony, kukuřice, vajíčka, šunka, sýr, hermelín, zelenina, koření) a dáme péct. Není přesná doma jak dlouho péct musíte kontrolovat podle okrajů a surovin každá pizza se peče jinak dlouho.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí pizza II.

Tématické fráze: nejlepší domácí pizza na plech jak dlouho pect pizzu domácí pizza domácí šunková pizza na plech pizza doma domácí šunková pizza domaci pizza recept jak dlouho se pece pizza jak dlouho péct domácí pizzu podklad na pizzu domácí pizza se šunkou recept na pizzu domaci pizza doma jak dlouho péct pizzu na plechu pizza podklad recept na vlacnou pizzu jak pect doma pizzu recepty domácí pizza kukuřična potření na pizzu nejlepsi domaci pizza

Zapomněl/a jsem heslo