Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 936 kJ / 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,91 g |
Tuky | 28,72 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 8,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky z cukety Marťas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GzJ8
Moje poznámka
Bramboráky z cukety Marťas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GzJ8
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Ajvar z paprik
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 5 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 8 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 40 minutami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 1 hodinou
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 2 hodinami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Bramborový guláš na špeku s houbami
Krajanekcestovatel před 4 hodinami
Rajská polévka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka
83spacir před 7 hodinami
Tématické fráze:
cuketa recepty,
bramboráky z cukety,
cuketové bramboráky,
cuketové zelí s bramborem,
marťas,
delani bramboraku,
bramboráky s cukety a šmakounem,
bramborák s cuketou a se zelím,
recept cuketa,
bramborák s cukety a zelim,
recepty z cukety,
cuketa recepty bramborak,
cuketová bramboraký se zelim,
bramborák s cuketou a zelím,
bramborak s cukety a se zelim,
bramborák z cukety,
bramborák z cukety a zelí,
postup k delani bramboraku,
bramboráky z cukety a nivy,
dělání leča
Suroviny:
cuketa,
sýr eidam,
žampióny,
salám inovecký,
sůl,
pepř,
česnek,
vejce,
mouka hladká,
olej,
Komentáře (6)