Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 632 kJ / 3 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 67,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 638,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme suroviny, nalejeme na plech, poklademe ovocem a upečeme.
Zveřejněno 14. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2R9
Moje poznámka
Fofr koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2R9
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
fofr koláč,
kolac s ovocem,
fofrkolac,
fofr řezy,
fofr koláč s drobenkou,
fofr koláč s ovocem a drobenkou,
ovocný fofr koláč,
tác fofr,
fofr koláč s tvarohem a ovocem,
fofr koláč recept,
fofr ovocný koláč,
fofr koláčky,
kolacsovocem,
fofr koláč s rybízem a kysanou smetanou,
fofr kolac s jogurtem,
fofrkoláč s ovocem,
fofr kolac na plech,
foto fofr,
koláč z polohrubé mouky,
fofr koláč s ovocem a tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr,
mléko,
olej,
vejce,
ovoce
Komentáře (3)