Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí taštičky s ořechy a jablkem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jiri V. Jiri V.

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 501 kJ /
3 466 kcal
Bílkoviny102,28 g
Tuky245,85 g
Vláknina17,90 g
Cholesterol 393 mg
Sodík 441 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy202,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí maso, vlašské ořechy a jablko 2x jemně umeleme. Přidáme žloutek, ochutíme solí, pepřem a troškou mletého chilli nebo chilli omáčky a důkladně promícháme. Krok 2: Rozválíme listové těsto a tvořítkem děláme paštičky plněné rybí směsí. Pokud nemáme tvořítko vykrojíme malou skleničkou kolečko, do středu dáme rybí směs a druhým kolečkem těsta zakryjeme a vidličkou spojíme okraje. Hotové paštičky poklademe na plech s pečícím papírem a potřeme vajíčkem. Krok 3: V troubě vyhřáté na 180°C pečeme asi 15 minut do zlatova.

Zveřejněno 27. 11. 2011

Poznámka autora Jiri V.

Recept najdete pod stejným názvem ve Sladkovodní kuchařce.

Autor knihy a receptu - Milan Palička – Mánek z Mánkova rybího restaurantu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DJoY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DJoY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jiri V.: vyskočilo na mě z náhodných - to musí být výborné, ukládám si:-p:-):yes:

Dana - Mě osobně paštičky chutnají teplé. Ale mohou se podávat i za studena. Zkoušel jsem sladkovodní ryby i mořské. Víc mi chutnají v tomto receptu sladkovodní ryby, jsem na ně zvyklý.:-K

Ráda bych se zeptala autora, zda je tato paštika lepší teplá nebo studená. Určitě vyzkouším a už se těším.:-)

Věrka R. 27. 11. 2011 19:26
To je určitě moc dobrý.

Tuhle dobrotu bych rozhodně neodmítla;-)+4:yes::-K

Zajímavá kombinace a to bych ráda zkusila, navíc jsou paštiky hezky zhotovené:yes:+3

vybusna - s manželkou nejen rybaříme, ale ryby, po té, co se nám klasika v trojobalu přejedla, upravujeme na různé způsoby:-K:-K Tady v receptu je kupovaný filet, ale jen kvůli kostičkám. Naše návštěvy si zvykly, že u nás dostanou něco od ryb, ale kostičky by je mohly odradit od ochutnávky.:-K;-)

ja ryby nelubim, ale vidim, ze je to fakt krasne urobene :yes:

Tématické fráze:
paštičky z listového těsta, listové paštičky, jablka recepty, rybí paštiky, rohlicky z istoveho testa plnene orechy a jablickrm, ryby pastiky recept, tvořítko na paštičky, mánkův rybí restaurant, paštičky z listového ntěsta, paštičky z listového těsta recept, s ořechy

Suroviny:
filet z ryb, jablko, ořechy vlašské, žloutek, chilli paprika sušená, těsto listové, pepř, sůl, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu