Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 814 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,28 g |
Tuky | 4,40 g |
Vláknina | 46,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 7,33 g |
Sacharidy | 228,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZNx
Moje poznámka
Můj domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZNx
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 8 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 55 minutami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 2 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Bublanina
veronika812 před 4 hodinami
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Zazie před 4 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 4 hodinami
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 5 hodinami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 5 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bošč,
vegetariansky borsc,
zeleninový boršč,
boršč,
jak uvarit borsc,
boršč recept,
boršč od karolíny,
boršč s klobásou,
babicovy dobroty borsc,
mrazena zelenina na boršč,
bošč recept,
boršč vegetariánský,
zeleninovy borsc recept,
recept na boršč od karolíny,
vegetariánský boršč recept,
recepty boršč,
recept na bošč,
recept na vegetariansky borsc,
7245,
ukrajinské brambory
Suroviny:
směs zeleninová mražená,
cibule,
brambory,
klobása,
kečup ostrý,
sůl,
pepř,
chilli,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
voda,
olej
Komentáře (21)
tak ze souhlasim s Lucii a Honzou.
Je to, jak když děláte domácí svíčkovou omáčku a nedáte tam kořenovou zeleninu a místo smetany mléko.
Netvrdím,že není dobrá, nicméně rozhodně pod jiným názvem