Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Azu po tatarsku z vepřového

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 7. 2009 13:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 521 kJ / 1 320 kcal
Bílkoviny142,35 g
Tuky63,49 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 7,18 g
Sůl17,75 g
Sacharidy27,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je samozřejmě určený i k vaření v normálním tlakáči nebo na sporáku v hrnci. Je třeba si upravit tekutiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evinkaaa

28. 3. 2021 20:28

CHICKEN DUCK MEAT....kolik je to přibližně minut, když to budu dělat v tlakáči? :-(

ma.pos

2. 2. 2021 20:24

aja.g

11. 3. 2013 15:04

mili:Určitě se to dá samozřejmě uvařit i v klasickém hrnci, ale trvá to déle;-)

mili

11. 3. 2013 13:10

prosím dá se to i jinak než v tom tlakovém hrnci, mám s nima špatnou zkušenost a nepoužívám je, jinak by to mohlo být dobré

Fatima

1. 11. 2012 17:58

Aj keď moje meno mnohých upozorňuje na arabský (moslimský) pôvod, nie je tomu tak. Som kresťanka, ale s citom aj pre ľudí iného vierovyznania.
Myslím si, že ak niekto chce meniť tradičné recepty, ktoré by mohli vyvolať určité pochybnosti o svojom pôvode, mal by myslieť na to, že niekoho sa to môže dotknúť z rôzneho hľadiska (nemusí to byť vždy otázka vierovyznania).
Okrem toho nikto nepovedal, že jedlo na základe tohoto receptu bude chutiť. Skôr naopak. Chuť bravčového mäsa je tak odlišná od hovädzieho, že to kazdému už pri čítaní receptu udrie do hlavy, že to nie je pôvodný recept, ale zmenený (v tomto prípade zlacnený - zlevněný).

aja.g

31. 10. 2012 21:28

Fatima: každý si může vyznávat víru jakou chce, ale myslím si, že recept je recept a nezáleží na tom co je v názvu, hlavně, že chutná. A kdo není vepřové, tak si tam dá to hovězí.

Fatima

31. 10. 2012 16:29

Ako iste viete, veriaci Tatári (dnes ich je asi 5,5 milióna) sú moslimského vyznania a Korán veriacim moslimom zakazuje jesť bravčové (vepřové) mäso.
Tatárske azu je vždy z hovädzej sviečkovej.
Recept je určite vydarený, len by sa mal nazývať ináč.
Niekomu sa bude zdať názov a komentár nepodstatný, ale moslimi nemajú ten istý názor. Dnes, v dobe, ked ekumenizmus postupne pomáha k rešpektovaniu všetkých vierovyznaní (nie sektárstvo!), môže byť názov receptu prejavom nedostatku rešpektu k ich viere.

JAnulka

23. 10. 2010 12:13

milujem azuuuuu...mnam,vyborne !:yes::-p

Jaroslav Juříček

13. 9. 2010 22:11

Bylo to opravdu moc dobré (ani jsem to z těch ingrediencí nečekal) Díky

aja.g

14. 3. 2010 15:00

Děkuji za pochvalu a fotečku:-8

ruzena ruzena

14. 3. 2010 14:13

Vynikající jídlo:-p dnes jsem dělala k obědu,ale bez vína a v pánvi wok,nudličky masa jsem zprudka osmažila,aby se maso zatáhlo ,ale suroviny jsem použila,jak máš napsané:-)) díky chilli je jídlo pikantní:-pmoc nám chutnalo:-p přidala jsem fotku:-)) a ještě přidám i bodík za chutný dnešní oběd:-p;-)

aja.g

10. 12. 2009 17:32

Jsem ráda, že chutnalo;-)

rokytka3

10. 12. 2009 14:07

dlouho jsem hledala recept takový, aby chutnal jako Azu z naší jídelny ( je výtečný!) a konečně našla ;-):yes: Díky za receptík a dávám bodík :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 7. 2009 14:39

Ten recept mi není neznámý, dostala jsem ho myslím i meilem a chtěla jsem vyzkoušet, ale zatím jaksi se na něj nedostalo. Jde tam totiž víno a jak už jsem tady někde psala, mi se nemůže stát, aby mi zbylo aspoň do zmražených kostiček:-D:-)) Jinak, určitě plus.:yes::yes:

pipre pipre

12. 7. 2009 14:27

Podobné Azu jsem už dělala a chutnalo;-):yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: azu po tatarsku vepřové azu azu azu z veproveho masa azu z vepřového recept azu po tatarsku recept vepřový krček kuřecí azu vepřový krček recepty recept na azu azu po tatarsku z vepřového masa azu z vepřového rercepty vepřové azzu krůtí azu krůtí azů po tatarsku azu recept hrnce elo krček recepty hovězí krček

Suroviny: plecko vepřové, okurky sterilované, kečup sladký, víno bílé, olej, sůl, pepř, chilli, mouka hladká, vývar

TopRecepty.cz

Azu po tatarsku z vepřového

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oY3j