Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 669 kJ / 2 072 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 396,93 g |
| Tuky | 23,85 g |
| Vláknina | 23,75 g |
| Cholesterol | 805 mg |
| Sodík | 956 mg |
| Sůl | 1,78 g |
| Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
Moje poznámka
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
Nejnovější recepty
Pórková polévka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 2 hodinami
Koprová omáčka
Pep.e před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 12 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 13 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 14 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 16 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 17 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 18 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 18 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 19 hodinami
Tématické fráze:
boršč s červenou řepou,
zeleninovy boršč s červenou řepou,
boršč s červenou řepou bez masa,
boršč ze sterilované řepy,
pravý boršč s červenou řepou,
boršč s klobásou,
boršč s červenou řepou a masem,
boršč s červenou řepou s uzeným,
boršč,
boršč s červenou řepou recept,
boršč hovězí konzerva,
boršč s červenou řepou a klobásou,
boršč z uzeného masa,
boršč s uzeným masem,
boršč ze sterilované červené řepy,
boršč s červenou řepou s klobasou,
boršč s červenou řepou a mletého masa,
boršč s červenou řepou s mletym masem,
recept na boršč bez masa,
zeleninový borš
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
klobása,
prsa krůtí,
zelenina kořenová,
zelí,
řepa červená,
šťáva z červené řepy,
rajče loupané,
fazole červené sterilované,
sádlo,
paprika sušená sladká,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř,
ocet,
smetana
Komentáře (6)
Ale musím sebekriticky přiznat, že si ho fakt všichni pochvalovali, i ti co v životě červenou řepu nejedli.