Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč z Jeseníku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

25. 2. 2011 19:14

Suroviny

Porce: 10 až 12

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 635 kJ / 1 347 kcal
Bílkoviny273,43 g
Tuky15,85 g
Vláknina4,25 g
Cholesterol570 mg
Sodík601 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy25,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zapomněl jsem na cibuli, ale nic se nestalo. Tak snad příště.

http://clupmi.blog.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

clupmi

26. 4. 2014 22:29

Dělal jsem ho zatím jen jednou, protože je to na mě moc složité (hodně práce a já jsem lenivý), ale teď když jsem si ho připomněl, tak je fakt vynikající, až jedinečný. :yes:

mneneznas

25. 2. 2011 20:57

:yes::-)) +3

Jenny

25. 2. 2011 20:13

:yes::yes:

clupmi

25. 2. 2011 19:24

Je to moje vlastní kompilace a typická mužská fantazie. Je už tady tolik receptů na boršč, že jsem se musel vyhnout stejnému názvu a číslovat jsem ho nechtěl. Tak vznikl tento název. Nic inteligentnějšího mně momentálně nenapadlo. :-D
Ale musím sebekriticky přiznat, že si ho fakt všichni pochvalovali, i ti co v životě červenou řepu nejedli.

hanahcotton

25. 2. 2011 19:16

Clupmi já z Jeseníku pocházím, ale ten boršč fakt neznám ;-)No každopádně vypadá úžasně, takže bodík letí :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: boršč s červenou řepou zeleninovy boršč s červenou řepou boršč s červenou řepou bez masa boršč ze sterilované řepy pravý boršč s červenou řepou boršč s klobásou boršč s červenou řepou a masem boršč s červenou řepou s uzeným boršč boršč s červenou řepou recept boršč hovězí konzerva boršč s červenou řepou a klobásou boršč z uzeného masa boršč s uzeným masem boršč ze sterilované červené řepy boršč s červenou řepou s klobasou boršč s červenou řepou a mletého masa boršč s červenou řepou s mletym masem recept na boršč bez masa zeleninový borš

Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, klobása, prsa krůtí, zelenina kořenová, zelí hlávkové, řepa červená, šťáva z červené řepy, rajče loupané, fazole červené sterilované, sádlo, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, ocet, smetana

TopRecepty.cz

Boršč z Jeseníku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEL6