

Falešný boršč
Suroviny
- - hovězí maso
- - hlávkové zelí
- - mrkev
- - brambory
- - červená řepa
- - rajský protlak
- - smetana
- - sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Z masa uvaříme vývar.
Maso vyjmeme a nakrájíme na kostky.
Do vývaru pridáme nakrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory, mrkev a červenou řepu.
Vše povaříme do měkka, přidáme maso a dochutíme rajským protlakem, solí a pepřem a zalijeme smetanou.
Poznámka od kuchařky
Polévka má být hodně hustá, tak se nebojte do ní dát hodně zeleniny.
Když jsem doma neměla protlak, nahradila jsem ho kečupem, ale nedoporučuju. Není to pak ono...
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Falešný boršč
-
MoniqueLaMutti: Ale kdeeeeže
všechno dávám čerstvé... ani by mě ve snu nenapadlo tak rvát něco sterilovaného, tak jsem to zapomněla zmínit i v receptu
Falešý je, protože je to recept Češky a ne Rusky
vůbec nemám ani šajnu, jak se v Rusku boršč vaří
-
Falešný je určitě proto, že je tam nakladana řepa a sterilované zelí, jinak tam patří všechno čerstvé :-P už se mi vaří na sporáku a nemůžu se dočkat.
-
Tak to jsme dvě!!!
-
Jana Remkova:Jani neboj, dám zakysanku, s tou nám to moc chutná, jinak máš pravdu že je s ní dost(hodně) práce, ale to mě vůbec nevadí, vařím moc ráda.
-
Ivana Ch: Zkus, ale buď dej nakonec zakysanou smetanu, nebo polévku dochuť octem.
Aspoň já si tak představuji boršč..malinko kyselkavý a hustý
-
Boršč máme hodně rádi,dělám ho na neirůznější způsoby, vždycky se po něm jen zapráší, vyzkouším i tento
-
Chtělo to jen malinko dochutit octem. Jinak skvělá polévka a neřekla bych, že pro lenochy. Zabrala docela dost času
. Přidávám foto
-
něí to pravý borš, jen něco na ten způsob, takže falešný
Jak ho budu dělat, přidám fotky
-
zelí má být hlávka
-
Zelí má být kysané nebo hlávka
Vypadá to moc krásně , tak proč falešný
-
a proč falešný
mě se zdá férový
-
Určitě bych si dala