Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Falešný boršč

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 1. 2012 14:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Polévka má být hodně hustá, tak se nebojte do ní dát hodně zeleniny.

Když jsem doma neměla protlak, nahradila jsem ho kečupem, ale nedoporučuju. Není to pak ono...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tab

12. 9. 2016 11:53

MoniqueLaMutti: Ale kdeeeeže :-D všechno dávám čerstvé... ani by mě ve snu nenapadlo tak rvát něco sterilovaného, tak jsem to zapomněla zmínit i v receptu :-D Falešý je, protože je to recept Češky a ne Rusky :-D :-D :-D vůbec nemám ani šajnu, jak se v Rusku boršč vaří ;-)

MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

9. 9. 2016 18:50

Falešný je určitě proto, že je tam nakladana řepa a sterilované zelí, jinak tam patří všechno čerstvé :-P už se mi vaří na sporáku a nemůžu se dočkat. <3<3<3<3<3

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2013 16:49

Tak to jsme dvě!!!:-)

Ivana Ch

21. 1. 2013 16:32

Jana Remkova:Jani neboj, dám zakysanku, s tou nám to moc chutná, jinak máš pravdu že je s ní dost(hodně) práce, ale to mě vůbec nevadí, vařím moc ráda.

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2013 13:38

Ivana Ch: Zkus, ale buď dej nakonec zakysanou smetanu, nebo polévku dochuť octem.;-) Aspoň já si tak představuji boršč..malinko kyselkavý a hustý:-p

Ivana Ch

21. 1. 2013 13:35

Boršč máme hodně rádi,dělám ho na neirůznější způsoby, vždycky se po něm jen zapráší, vyzkouším i tento:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2013 13:31

Chtělo to jen malinko dochutit octem. Jinak skvělá polévka a neřekla bych, že pro lenochy. Zabrala docela dost času;-):yes:. Přidávám foto;-)

Tabita

22. 1. 2012 20:57

něí to pravý borš, jen něco na ten způsob, takže falešný :-D Jak ho budu dělat, přidám fotky

Tabita

22. 1. 2012 20:55

zelí má být hlávka :-)

Inka1 Inka1

22. 1. 2012 16:25

Zelí má být kysané nebo hlávka :-? :-)) Vypadá to moc krásně , tak proč falešný :-)):-))

rebeka rebeka

22. 1. 2012 16:10

a proč falešný:-O:-? mě se zdá férový;-):-D:-D:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 1. 2012 15:16

Určitě bych si dala:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bořč bořšt borzc boršč recept borč-polévka borč polevka polevka falesny borc falesny vyvar borč z červené řepy falesnej borsc borsc recept na boršč boršč ze sterilované řepy recept boršt oršč jak se dělá falešný boršč recept na bořč bez masa bořč - recepty boršť z červené řepy polevka bořšt

Suroviny: maso hovězí, zelí hlávkové, mrkev, brambory, řepa červená, protlak rajský, smetana, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Falešný boršč

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V01M