Falešný boršč
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Polévka má být hodně hustá, tak se nebojte do ní dát hodně zeleniny.
Když jsem doma neměla protlak, nahradila jsem ho kečupem, ale nedoporučuju. Není to pak ono...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2016 11:53
MoniqueLaMutti: Ale kdeeeeže všechno dávám čerstvé... ani by mě ve snu nenapadlo tak rvát něco sterilovaného, tak jsem to zapomněla zmínit i v receptu
Falešý je, protože je to recept Češky a ne Rusky
vůbec nemám ani šajnu, jak se v Rusku boršč vaří
9. 9. 2016 18:50
Falešný je určitě proto, že je tam nakladana řepa a sterilované zelí, jinak tam patří všechno čerstvé :-P už se mi vaří na sporáku a nemůžu se dočkat.
21. 1. 2013 16:49
Tak to jsme dvě!!!
21. 1. 2013 16:32
Jana Remkova:Jani neboj, dám zakysanku, s tou nám to moc chutná, jinak máš pravdu že je s ní dost(hodně) práce, ale to mě vůbec nevadí, vařím moc ráda.
21. 1. 2013 13:38
Ivana Ch: Zkus, ale buď dej nakonec zakysanou smetanu, nebo polévku dochuť octem. Aspoň já si tak představuji boršč..malinko kyselkavý a hustý
21. 1. 2013 13:35
Boršč máme hodně rádi,dělám ho na neirůznější způsoby, vždycky se po něm jen zapráší, vyzkouším i tento
21. 1. 2013 13:31
Chtělo to jen malinko dochutit octem. Jinak skvělá polévka a neřekla bych, že pro lenochy. Zabrala docela dost času. Přidávám foto
22. 1. 2012 20:57
něí to pravý borš, jen něco na ten způsob, takže falešný Jak ho budu dělat, přidám fotky
22. 1. 2012 20:55
zelí má být hlávka
22. 1. 2012 16:25
Zelí má být kysané nebo hlávka
Vypadá to moc krásně , tak proč falešný
22. 1. 2012 16:10
a proč falešný mě se zdá férový
22. 1. 2012 15:16
Určitě bych si dala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Lotus mini cheesecake
Přidáno před 12 hodinami

Svíčková polévka s nudlemi
Přidáno před 13 hodinami

Vepřové kostky na argentinském koření
Přidáno před 15 hodinami

Mechový dort (se špenátem)
Přidáno 21. 5. 2022 15:38

Salko roláda
Přidáno 21. 5. 2022 12:16

Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem
Přidáno 21. 5. 2022 07:40
Právě bylo uvařeno:


Rizoto z pečeného kuřete
uvařil/a Chlupina
před 2 hodinami

"Veršované" brambory se sýrem a houbami
uvařil/a Elivet
před 3 hodinami

Štrúdl na slano
uvařil/a Mareczech
před 3 hodinami

Bramborové houstičky
uvařil/a Arleta
před 3 hodinami

Domácí langoše
uvařil/a Yvona B.
před 3 hodinami

Sachr dort z jablek
uvařil/a lucieee
před 4 hodinami

Luxusní a rychlý makovník
uvařil/a Cejenka
před 4 hodinami

Náplň do tortilly s kuřecím masem
uvařil/a MilosCz
před 4 hodinami

Klasické křupavé domácí rohlíky
uvařil/a Mili5
před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bořč bořšt borzc boršč recept borč-polévka borč polevka polevka falesny borc falesny vyvar borč z červené řepy falesnej borsc borsc recept na boršč boršč ze sterilované řepy recept boršt oršč jak se dělá falešný boršč recept na bořč bez masa bořč - recepty boršť z červené řepy polevka bořšt
Suroviny: maso hovězí, zelí hlávkové, mrkev, brambory, řepa červená, protlak rajský, smetana, sůl, pepř
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
12 názorů