Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Farfalle s čenekovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

biomilovnice

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 1-2

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Podle návodu na obalu dáme vařit Farfalle. Na pánev si dáme rozpustit trochu Ramy. Nasypeme mouku a zlehka smažíme, nalijeme smetanu, nasypeme nať a vložíme namačkaný česnek a Kiri sýr. Podle hustoty a potřeby doléváme mléko. Omáčku uvaříme a na těstoviny podáváme v libovolném množství.

Zveřejněno 17. 8. 2009

Poznámka autorky biomilovnice

Tohle jídlo jsem vymyslela před chvilkou, jelikož jsem měla hrozný hlad!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYr2

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYr2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Omáčka perfektní :-):-K:-D letí bodík:yes:

Česnek a těstoviny? Moje oblíbená kombinace, při nejbližší možnosti vyzkouším, vypadá to moc chutně :yes:

Použila jsem máslo a místo KIRI jsem dala Lipno. :yes: +;-)

Díky Vám všem za ohlasy! No, je to takový jídlo, no...není to žádnej recept nad recepty, ale nejspíš jsem byla nadčená, že se to dalo jíst!:-D

Dávam hocijaké syry a za hrsť sekaných orechov...

Tady je jasně vidět, že "hlad je nejlepší kuchař":-!:-D;-)

Jo jo, hlad je nejlepší na tvoření receptů:-) Také občas podobně experimentuji, když mám hlad a do obchodu se mi nechce :-) To pak tvořím z toho, co dům dal:-) Asi i chutnalo, když ses rozhodla se s námi o něj podělit:yes:

Tématické fráze:
farfalle, farfalle recepty, farfalle recept, recept farfalle, domací farfalle, farfale recepty, omáčka z kiri, farfalle s omáčkou, recepty farfalle, farfalle priprava recept, farfalle se špenátem, farfalle s česnekem, farfalle priprava, farfalle spinaci, omacka na farfalle, těstoviny farfalle, recepty, těstoviny farfalle recepty, těstoviny farfalle recept, těstoviny recept jak dlouho vařit farfalle, recepty s farfalle

Suroviny:
rama máslová, mouka hladká, smetana na vaření, nať petrželová, mléko, sůl, česnek, těstoviny farfalle, sýr kiri

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu