Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 516 kJ / 3 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,04 g |
Tuky | 126,18 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 517,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč likvidátor od evel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2W6
Moje poznámka
Koláč likvidátor od evel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2W6
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 13 minutami
Křehký štrúdl
Přidáno před 8 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 2 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 9 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 10 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 13 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 14 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 15 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 15 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 15 hodinami
Tématické fráze:
buchta likvidátor,
likvidátor buchta,
likvidator řezy recept,
recept na koláč,
likvidátor recept,
mobilni telefon evelo,
likvidátor recept na bublaninu,
moučník likvidátor,
likvidátor moučník,
kolač lividator,
moučník likvidátor z kompotu,
likvidátor kompotu kolac,
nej recepty likvidator buchta,
koláč buchta likvidátor,
likvidátor top recept,
kolac lykvidator,
recepty
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
vejce,
olej,
maliny
Komentáře (7)
A takové věnování receptu pro někoho nebo od někoho konkrétně je úplně jiná situace /jak píše Špagi, Anička K/.