Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 904 kJ / 4 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,76 g |
Tuky | 212,64 g |
Vláknina | 13,32 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 5,06 g |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 594,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč z přesnidávky od evel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLwP
Moje poznámka
Koláč z přesnidávky od evel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLwP
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 6 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
kolac s presnidavkou,
buchta z presnidavky,
buchta s přesnídávkou,
recept z přesnídávky,
bábovka z pŕesnídávky,
přesnídávková buchta,
koláč s dětskou presnidavkou,
kolac s presnifavkou,
babovka z presnidavky detcke,
buchta s merunkovou přesnídávkou,
koláč s merunkovou přesnídavkou,
merunkova buchta s presnidavkou,
buchta z presnidavek,
řezy z jablkove presnidavky,
pečení z přesnídávky,
hrnkový koláč z přesnídávky,
www koláč s dětskou presnidavkou cz,
koláš s přesnídávkou,
detske predsnidavky,
kolac z predsnidavky
Suroviny:
přesnídávka,
mouka polohrubá,
soda jedlá,
kakao,
olej,
vejce,
cukr krystal
Komentáře (7)