Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkvové cukrovi od evel

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 11. 2012 15:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 884 kJ / 1 406 kcal
Bílkoviny18,75 g
Tuky93,30 g
Vláknina8,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 302 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy118,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Od moji tety, ktera je DIA, ale i ja je miluju.

jednou jsem místo mrkve dala 15 dkg vařených brambor ve šlupce, rozmačkanných, a také to nebyla špatné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

27. 11. 2019 16:41

Fotografie uživatelky Handika jako obvykle byla o něčem zcela jiném, smazána:no:

evelina evel

14. 11. 2012 14:39

eva hubova:fotky se ti moc povedly:-)):-D rozena fotografka:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 11. 2012 12:31

eva hubova: díky, Evi!!:-) Zřídím se podle toho:-)

Koubkova Koubkova

14. 11. 2012 12:08

Taky mám tohle cukroví ráda:-K:yes:

eva hubova eva hubova

14. 11. 2012 11:16

Jana Remkova:Jani dala jsem tuk Zlatá Haná...mám skoro ten samý recept jak evel a už jsem je pekla několikrát se 100% tukem...když jsem četla ty komentáře pod receptem, že dáváte i jiný tuk, tak jsem to zkusila...jen se mi zdá, že s tím 100% je to víc nadýchané, ale i tyhle byly dobré...udělala jsem i pár tašek a ty se mi zdály víc nadýchané než to vykrajované cukroví, ale možná že to je jen můj dojem:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 11. 2012 10:57

eva hubova: Evi, paráda!! A jaký tuk jsi teda použila?

eva hubova eva hubova

14. 11. 2012 10:51

Včera upečeno, dneska snězeno:-p přidala jsem Ti fotečky a:yes:3

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 11. 2012 10:54

Nadja: díky;-)

Nadja Nadja

11. 11. 2012 02:10

Jana Remkova: pro mne ano,raději Heru, ztužené tuky moc nemusím.

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2012 23:39

evelina evel::-D:-D:-D já přece vím, co je to IVA:-D:-D.

evelina evel

10. 11. 2012 23:32

tak jsem se doma ptala, IVA je 100 procent tuk....
mimochodem dekuji za komentare:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2012 13:44

Nadja: aha, takže raději teda Heru?

Nadja Nadja

10. 11. 2012 13:06

Jana Remkova: Jani, tak to používám já, tady to asi bude 100% tuk, ale cukroví bude mít asi jinou chuť

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2012 12:51

Nadja: super nápad!! Díky!! takže máslového typu, jo? Fajn!!:-)

Nadja Nadja

10. 11. 2012 12:05

evelina evel: moc dobré cukrovíčko a krásně žluté od mrkve. Já dávám tuk máslového typu - máslo, Hera,... a nestrouhám, jen ho do mouky nožem rozsekám.
Zkus podobné cukroví - místo mrkve je měkký tvaroh.
:yes:+2.bodík:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: mrkvove cukrovi mrkvové cukroví pro diabetiky mrkvové dia cukroví vánoční mrkvové cukroví rozdíl mezi herou a máslem cukroví z mrkve rozdíl mezi máslem a herou nadýchané cukroví mrkvové vánoční cukroví mrkvové cukroví dia vánoční mrkvové cukroví pro diabetiky mrkvače od evelýn dia vánoční cukroví mrkvové dia mrkvové cukrovi mrkvove cukroví sušenky s mrkve pro diabetiky cukroví mrkvové dia cukroví z mrkve mrkvové cukroví s povidly vánoční cukroví mrkvové

Suroviny: mrkev strouhaná, tuk iva, mouka, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Mrkvové cukrovi od evel

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AKgj