Mrkvové cukrovi od evel

Suroviny

15 dkg strouhané mrkve
15 dkg tuku IVA
15 dkg hl mouky
moučkovy cukr na obalení

Postup přípravy receptu

  1. Vše smíchat, zaděláme těsto, na 10 minut odložit do lednice.

  2. Rozválet a vykrojit tvary.

  3. Cukroví upečeme na 200°C dorůžova.

Poznámka od kuchařky

Od moji tety, ktera je DIA, ale i ja je miluju.

jednou jsem místo mrkve dala 15 dkg vařených brambor ve šlupce, rozmačkanných, a také to nebyla špatné.

Komentáře k receptu Mrkvové cukrovi od evel

  • hosta hosta

    Fotografie uživatelky Handika jako obvykle byla o něčem zcela jiném, smazána:no:

    Odpovědět

  • evelina evel evelina evel(autor receptu)

    eva hubova:fotky se ti moc povedly:-)):-D rozena fotografka:-D

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    eva hubova: díky, Evi!!:-) Zřídím se podle toho:-)

    Odpovědět

  • Koubkova Koubkova

    Taky mám tohle cukroví ráda:-K:yes:

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Jana Remkova:Jani dala jsem tuk Zlatá Haná...mám skoro ten samý recept jak evel a už jsem je pekla několikrát se 100% tukem...když jsem četla ty komentáře pod receptem, že dáváte i jiný tuk, tak jsem to zkusila...jen se mi zdá, že s tím 100% je to víc nadýchané, ale i tyhle byly dobré...udělala jsem i pár tašek a ty se mi zdály víc nadýchané než to vykrajované cukroví, ale možná že to je jen můj dojem:-))

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    eva hubova: Evi, paráda!! A jaký tuk jsi teda použila?

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Včera upečeno, dneska snězeno:-p přidala jsem Ti fotečky a:yes:3

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Nadja: díky;-)

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    Jana Remkova: pro mne ano,raději Heru, ztužené tuky moc nemusím.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    evelina evel::-D:-D:-D já přece vím, co je to IVA:-D:-D.

    Odpovědět

  • evelina evel evelina evel(autor receptu)

    tak jsem se doma ptala, IVA je 100 procent tuk....
    mimochodem dekuji za komentare:-K

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Nadja: aha, takže raději teda Heru?

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    Jana Remkova: Jani, tak to používám já, tady to asi bude 100% tuk, ale cukroví bude mít asi jinou chuť

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Nadja: super nápad!! Díky!! takže máslového typu, jo? Fajn!!:-)

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    evelina evel: moc dobré cukrovíčko a krásně žluté od mrkve. Já dávám tuk máslového typu - máslo, Hera,... a nestrouhám, jen ho do mouky nožem rozsekám.
    Zkus podobné cukroví - místo mrkve je měkký tvaroh.
    :yes:+2.bodík:yes:

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: mrkvove cukrovi mrkvové cukroví pro diabetiky mrkvové dia cukroví vánoční mrkvové cukroví rozdíl mezi herou a máslem cukroví z mrkve rozdíl mezi máslem a herou nadýchané cukroví mrkvové vánoční cukroví mrkvové cukroví dia vánoční mrkvové cukroví pro diabetiky mrkvače od evelýn dia vánoční cukroví mrkvové dia mrkvové cukrovi mrkvove cukroví sušenky s mrkve pro diabetiky cukroví mrkvové dia cukroví z mrkve mrkvové cukroví s povidly vánoční cukroví mrkvové