Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 157 kJ / 5 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,80 g |
Tuky | 204,80 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 724,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Papouškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj
Moje poznámka
Papouškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 7 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 16 minutami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 2 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 2 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 2 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 3 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 3 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 5 hodinami
Tématické fráze:
papouskove rezy,
papouškovy řezy,
papouškův koláč,
papouškovi řezy,
buchta papoušek,
papoušci rezy,
řezy papoušek,
koláč papoušek,
papouščí buchta,
papousci kolac,
papouškovy řezy recept,
papouškův dort,
buchta tří barev papoušek,
papouškovo řezy,
dort papousek,
papuškový koláč,
recepty-papouskovy rezy,
papoušek koláč,
papoušek řezy,
koláč papušek
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
máslo,
šlehačka,
pudinkový prášek,
olej,
rum
Komentáře (8)
Jinak moc dobrý to je, ale rychle to pod náporem chuti teda mizí z táce