Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 146 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,94 g |
Tuky | 12,56 g |
Vláknina | 0,05 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 53,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ananasová zmrzlina DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1w0
Moje poznámka
Ananasová zmrzlina DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1w0
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 4 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 14 sekundami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 17 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 38 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 40 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 54 minutami
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
dia zmrzlina,
zmrzlina pro diabetiky,
domácí zmrzlina pro diabetiky,
zmrzlina v prášku,
zmrzlina dia,
dia zmrzlina recept,
recept na dia zmrzlinu,
ananasová dieta s recepty,
domácí zmrzlina dia,
recepty na dia zmrzlina,
diabetická zmrzlina,
domácí dia zmrzlina,
zmrzlina bez cukru,
zmrzliny pro diabetiky,
zmrzlina pro diabetiky recept,
dia domácí zmrzlina,
anasová buchta,
dia jogurt,
zmrzlina dia recept,
recepty do zmrzlinovače
Suroviny:
ananas,
pudink vanilkový,
šlehačka,
mléko,
jogurt bílý,
citronka,
sladidlo umělé
Komentáře (11)
nemôžem súhlasiť s Vašim tvrdením: "jenže pro diabetiky je diasladidlo prostě nutnost, proto je to také v DIA dietě..."
Základom modernej diabetickej diéty je racionálna strava pri ktorej diabetik pozná energetické zloženie konzumovaných potravín, resp. potravinových zložiek. A predovšetkým má informácie o obsahu sacharidov v zložkách svojej stravy.
Pokiaľ si diabetik vie započítať obsah sacharidov, pozor všetkých sacharidov, nielen cukrov v prijímanej potrave do odporúčaného denného limitu, tak potom nepotrebuje vo svojej strave používať umelé sladidlá.