Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 316 kJ / 2 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,40 g |
Tuky | 91,25 g |
Vláknina | 181,80 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 7,86 g |
Sacharidy | 190,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazole namočíme den předem a druhý den slijeme vodu.
Krok 2: Zalijeme čerstvou vodou a na mírné teplotě uvaříme téměř doměkka (na skus).
Krok 3: Při cezení si ponecháme asi 200 ml vývaru z fazolí.
Krok 4: Bůček nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ho, přidáme scezené fazole, hořčici, javorový sirup, dobře osolíme a důkladně promícháme.
Krok 5: Zasypeme práškem do pečiva.
Krok 6: Do zapékací misky vytřené máslem vložíme fazolovou směs, zalijeme vývarem z fazolí a pečeme přikryté v troubě rozehřáté na 200°C asi dvě hodiny.
Zveřejněno 12. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bostonské fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Von
Moje poznámka
Bostonské fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Von
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 17 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 21 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
úprava fazolí,
bostonské pečené fazole,
recepty na upravu fazoli,
kuchyňská úprava fazolí,
fazole úprava,
fazole recept,
fazole recepty,
bolonske fazole,
fazole soda,
bostonské s fazolemi,
recepty z fazolí,
bostoske fazole,
kuchynska uprava fazole,
pečené bostonske fazole,
úprava fazole,
recepty fazole,
kuchyňská úprava bílé fazolky,
dna a fazole,
úprava fazolí recept,
fazole
Suroviny:
fazole červené,
bůček uzený,
hořčice dijonská,
sirup javorový,
sůl,
prášek do pečiva,
máslo
Komentáře (18)
Ale tady bych to nezkoušela.
Co nechutnalo?
Nešly by první 3 kroky zkrátit použitím předvařených fazolí z konzervy? Zkusili jste to někdo?
Chuť je to moc zajímavá a pošmákli jsme si. Já jako tradičně vylepšoval dvojitou porcí uzeného a moc moc chutnalo. Pošmákli jsme si.
proto ukládám
Pekny a jednoduchy receptik..