Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 042 kJ / 3 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,92 g |
Tuky | 127,93 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 434,76 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve ušleháme žloutky s cukrem a vodou. Poté přidáme mouku a olej.
Krok 2: Nakonec z bílků vyšleháme sníh, který vmícháme do žloutkové směsi. Dáme péct.
Krok 3: Suroviny na krém dáme postupně do nádoby, která má víko a uzavřeme.
Krok 4: Třepeme rychle až do zhoustnutí a potom natřeme na vychladlý piškot.
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třepací buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykrR
Moje poznámka
Třepací buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykrR
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 4 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 2 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 4 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 4 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 4 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 5 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 5 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 7 hodinami
Tématické fráze:
tresaci buchta,
hrc hrc buchta,
třepana buchta,
žloutková buchta,
buchta hrk hrk s mandarinkami,
olé buchta,
rakouská buchta,
trasaci buchta,
třepací řezy,
buchta bez šlehání,
buchta ze žloutků,
buchta olé,
třepací moučník,
třapací buchta,
buchta hrc hrc,
třepacíbuchta,
buchta hrc,
buchta s olé,
třepací dort bez pečení,
tresaci buchta s ovocem
Suroviny:
žloutek,
cukr,
voda,
olej,
mouka polohrubá,
bílek,
šlehačka na šlehání,
kompot mandarinkový,
pudink vanilkový bez vaření
Komentáře (3)