Suroviny pro 18
18
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky na zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKk2
Moje poznámka
Plněné papriky na zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKk2
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 4 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 19 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 40 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 42 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 56 minutami
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky do mražáku,
jak zpracovat papriky,
konzervace paprik,
zamrazování paprik,
zamražení rajčat,
jak zamrazit plnene papriky,
zamrazování plněných paprik,
jak zamrazit papriky,
papriky konzervace,
plněné papriky do mrazničky,
jak mrazit papriky,
plněná paprika do mrazáku,
zpracovani paprik,
plněné papriky,
plněnépapriky,
konzervace papriky,
plněné papriky-zamrazení,
zamrazování rajčat,
papriky do mrazáku,
plněné papriky zamražování
Suroviny:
lusk paprikový,
maso mleté,
rýže,
koření,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
vejce,
Komentáře (20)
chci se zeptat, jestli ty pariky po vytažení z mrazáku a následně pečené - nejsou-li příliš vodnaté - nedržící tvar?
Dávají se péct ještě napolo zmrzlé nebo kompletně odmrazené?
Děkuji za oodpověď,
Z