Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 159 kJ / 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,91 g |
| Tuky | 8,56 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,68 g |
| Sacharidy | 33,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filé nakrájejte na kostičky a obalte lehce ve škrobu. Posléze přidejte do mísy ke sladkému vínu.
Krok 2: Vývar ohřejte v pánvi. Cibuli pokrájejte na tenká kolečka přidejte do vývaru. Ihned po cibuli přidejte i maso.
Krok 3: Vařte zakryté poklicí při mírné teplotě cca 5 min. Nakonec přisypte koření, dochuťte sojovou omáčkou.
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17QV
Moje poznámka
Rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17QV
Nejnovější recepty
Mandlové laskonky
Přidáno před 18 minutami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 6 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 8 minutami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 11 minutami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 21 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 43 minutami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 44 minutami
Vánočka II
boomgo před 58 minutami
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 1 hodinou
Vepřová líčka na majoránce
poirotka před 1 hodinou
Bramboračka
oldlhot před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 2 hodinami
Tématické fráze:
rybí polévka,
cervena rybi polevka,
rybí polévka top,
rybí polévka červená,
rybí polévka top recepty,
top rybí polevka,
top recepty rybí polevka,
madarská rybí polevka,
recept rybí polévka
Suroviny:
filet rybí,
škrob,
omáčka sojová,
víno červené,
vývar kuřecí,
cibule,
sůl,
pepř,
koření kari
Komentáře (4)
Ale netvrdím, že mám pravdu, určitě to autorka osvětlí.