Masopustní (zabíjačkový) guláš
Tradiční masopustní guláš se vaří nejen z vepřového masa, ale i z vnitřností, špeku a klobás. Také proto se stal symbolem masopustního hodování. Připravte ho letos podle našeho receptu, zaručeně si na něm pochutná nejen mužská část rodiny.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 734 kJ / 2 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,88 g |
Tuky | 175,40 g |
Vláknina | 16,81 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,60 g |
Sacharidy | 55,58 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2023 12:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 6 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Fit salát
Přidáno před 19 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 5 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 29 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 41 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 55 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 3 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 4 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zabíjačkové pochoutky aneb to nejlepší, co můžete na zabíjačce ochutnat
Vynikající polévka prdelačka z kroupového jelítka chutná jako na zabijačce, přitom ji doma připravíte snadno a rychle
Masopustní neděle je za dveřmi: Oslavit ji můžete třeba gerštlem, vydatnou polévkou z krup podle M. D. Rettigové
Další recepty
Suroviny: játra vepřová, krkovice vepřová, špek uzený, klobása, cibule, česnek, rajče sterilované, vývar masový, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, pepř mletý, sůl, olej
Masopustní (zabíjačkový) guláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vkL
1 názor