Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 705 kJ / 1 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,88 g |
Tuky | 69,34 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a maso na porce. Na oleji usmažíme cibuli dorůžova, přidáme maso, osmahneme ze všech stran a osolíme. Podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání vodou udusíme pod pokličkou doměkka.
Krok 2: Poté přidáme mraženou zeleninu a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Provaříme a na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na Mochovance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03pX
Moje poznámka
Hovězí na Mochovance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03pX
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na mochovance,
asia recepty,
asia hovezi
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
olej slunečnicový,
sůl,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (19)