Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 730 kJ / 413 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,74 g |
| Tuky | 36,40 g |
| Vláknina | 0,48 g |
| Cholesterol | 92 mg |
| Sodík | 488 mg |
| Sůl | 1,22 g |
| Sacharidy | 14,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelený salát s těstovinami orzo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQDv
Moje poznámka
Zelený salát s těstovinami orzo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQDv
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 5 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 13 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 34 minutami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 36 minutami
Vánočka II
Sojkal před 1 hodinou
Citronové rohlíčky
Terka39 před 2 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 2 hodinami
Uherská pěna
Daami před 4 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 5 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 5 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 6 hodinami
Tématické fráze:
salát s těstovinami,
zelený salát,
těstoviny orzo,
těstovinový salát,
orzo těstoviny,
orzo,
orzo recepty,
recepty na těstovinou rýži,
jarní salát s těstovinami,
zeleny salat recepty,
recepty s těstovinami,
zeleninový salát s orzo,
recept zelený salát,
jarní těstovinový salát,
recept salat,
co uvařit ze zeleného salátu,
zeleninový salát s testovinovou ryzi,
orzo těstovin,
jak uvařit těstoviny orzo,
kedlubnovy salát s testovinami
Suroviny:
celer řapíkatý,
cibulka jarní,
jablko zelené,
salát ledový,
těstoviny orzo,
smetana zakysaná,
majonéza,
hořčice dijonská,
cukr hnědý,
krém balsamico
Komentáře (7)