Suroviny
Porce: asi 4 ks.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 457 kJ / 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvičce v oleji opečeme rychle, naklepané osolené, opepřené a počesnekované plátky masa.
Krok 2: Přendáme do pekáčku, na každý kousek masa dáme nastrouhanou okurku, zasypeme strouhaným sýrem a zakapeme kečupem a podlejeme vodou.
Krok 3: Dáme zapéct.
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebrácký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRA2
Moje poznámka
Žebrácký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRA2
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 10 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 11 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 14 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 14 hodinami
Tématické fráze:
žebrácký kotlet,
žebrácké maso,
žebrák recept,
žebrácký vepřový řízek,
žebrácké řízky,
žebrácký salát,
žebrácký kotlet recept,
žebrácka kotleta,
jídlo žebrák,
žebrácké maso recepty,
vepřový žebrák,
recept na žebráka,
žebrácké maso recept,
vepřový řízek žebrák,
žebrácký salát recept,
žebrák maso,
veprovy zebracky rizek,
žebrák jídlo,
žebrácké kotlety,
recept žebrák
Suroviny:
řízek vepřový,
sůl,
pepř,
česnek,
okurky sterilované,
olej,
sýr strouhaný,
kečup sladký,
voda
Komentáře (8)