Suroviny
Porce: asi 4 ks.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 457 kJ / 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvičce v oleji opečeme rychle, naklepané osolené, opepřené a počesnekované plátky masa.
Krok 2: Přendáme do pekáčku, na každý kousek masa dáme nastrouhanou okurku, zasypeme strouhaným sýrem a zakapeme kečupem a podlejeme vodou.
Krok 3: Dáme zapéct.
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebrácký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRA2
Moje poznámka
Žebrácký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRA2
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 8 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 9 minutami
Hovězí na pepři
Pozde před 10 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 32 minutami
Francouzské brambory
jjj82 před 54 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 1 hodinou
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
žebrácký kotlet,
žebrácké maso,
žebrák recept,
žebrácký vepřový řízek,
žebrácké řízky,
žebrácký salát,
žebrácký kotlet recept,
žebrácka kotleta,
jídlo žebrák,
žebrácké maso recepty,
vepřový žebrák,
recept na žebráka,
žebrácké maso recept,
vepřový řízek žebrák,
žebrácký salát recept,
žebrák maso,
veprovy zebracky rizek,
žebrák jídlo,
žebrácké kotlety,
recept žebrák
Suroviny:
řízek vepřový,
sůl,
pepř,
česnek,
okurky sterilované,
olej,
sýr strouhaný,
kečup sladký,
voda
Komentáře (9)