Suroviny
Porce: menší bochník chleba
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 490 kJ / 2 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,00 g |
| Tuky | 15,75 g |
| Vláknina | 25,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,82 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 550,50 g |
Postup přípravy
15 minut odpočívat. Krok 4: Těsto přeložíme na třetiny "zvrchu a zespodu" a na třetiny "zleva a zprava". Necháme utěrkou zakryté odpočívat 30 minut. Krok 5: Poté ještě dalších 30 minut, ale to už si zapneme troubu na 230 °C a tu druhou půlhodinu v ní necháme nahřát skleněný pekáč, nebo jakoukoli uzavíratelnou mísu vhodnou do trouby (cca o objemu 2 l). Krok 6: Těsto pak přendáme do horkého pekáčku, můžeme zase nahoru něčím posypat. Pečeme 30 minut při 230°C. Pak sundáme pokličku a pečeme ještě dalších 15 minut.
Zveřejněno 23. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqZ6
Moje poznámka
Chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqZ6
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 5 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 9 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 9 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
chleba bez hnětení,
chléb bez hnětění postup,
chléb bez hnětení,
překládání chleba,
chleba bez hnětení recept,
bezlepkový chléb bez hnětení,
celozrnný chléb bez hnětení,
recept na chleba bez hnětení,
prekladany chleb,
chleba bez bez hnětení,
prekladany chleba,
bezlepkový chleba bez hnětení,
celozrnný chleba bez hnětení,
chleb bez bez hnětení,
domácí chléb recept bez hnětení,
recept na chleba,
chléb bez hnětení recept,
recept chleb bez hnětení,
recept na chléb bez hnětení,
recept chleba bez hnětení
Suroviny:
mouka hladká,
droždí sušené,
sůl,
kmín drcený,
cibulka,
česnek,
bylinky,
semínka sezamová,
škvarky,
voda
Komentáře (29)
Myslim, že se tu opakuje spousta receptů, tak nevim, proč by tady těch chlebů taky nemohlo být víc.....