Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Tomášův" cibulový dresing- No1

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bessone Bessone

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme 225ml tatarské omáčky Hellmanns, 3 polévkové lžíce kečupu dle chuti, může být i extra hot a jednu nadrobno nasekanou cibuli. Krok 2: Vše smícháme a opepříme mletým pepřem.

Zveřejněno 13. 8. 2010

Poznámka autora Bessone

Dresing je výborný, všichni známí a přátelé si ho nemohou vynachválit. Výborný ke všem grilovaným masům, smaženým sýrům, hranolkám i americkým bramborám.. ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KLwR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KLwR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

luxusní-hodí se jako dresing na salát i ke grilovanému masu či hranolkám.

no jako dresing z tatarky a kečupu... :-?

Dávám do toho ještě stroužek prolisovaného česneku.. Mňamka:yes:

Lentilko, tyto "jarní chlebíčky" tu mám daný jako recept a jsou mnohdy lepší, než ty klasické;-)

Výborná omáčka. Dělávám leta. Nakrájenou veku namažu máslem, pokladu vařenými vejci, přeliji touto omáčkou a posypu cibulkou. Popř. dám na ozdobu ředkvičky. Říkáme tomu jarní chlebíčky.Dáváme jim přednost před klasickými.:-p
Dávám bodík!

Výborný:-p:-p:yes:+14

Zni to dobre, +7. :yes::-K

:-p:yes::yes: Dresing se vždycky hodí. Vítej u nás, Tome;-)

Děkuji a přeji ať Vám chutná.. Připojuji ještě jeden dresing neméně chutný.. ;-)

Bessone,vítám tě v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti tu líbilo;-)
A ty do nás dresingem jo, ty se vždycky šiknou a mám je ráda hlavně ke grilovanému masu. Dávám ti 1.bod:yes:

Tématické fráze:
dresing, dresing k masu, dresing k hranolkám, dresing k bramboram, domácí dresing ke grilovanému masu, dresing z tatarky, americký dresing, omáčka k americkým bramborám, dresing k americkým bramborám, zdravý dresing, dresing z kečupu, vyborny dresing, dresing ke grilovanému masu, pikantní dresing, dresing na jarní chlebíčky, dresing na chlebíčky, dresinky ke grilovanému masu, dresing k tortile, dresing recept, francouzský dresing recept

Suroviny:
tatarská omáčka hellmanns, kečup sladký, cibule bílá, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu