Žebírka na medu

Evick@ Kuchař: Evick@

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

Vepřové žebra
šťáva z citronu
3 lžíce medu
5 stroužků česneku
kávová lžička hořčice
olej
sojová omáčka
worchester
sůl
pepř
grilovací koření
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Žebra omyjeme, osušíme a vložíme do pekáče. Mírně osolíme a necháme deset minut odpočinout.

  2. Poté je potřeme marinádou, podlijeme troškou vody a dáme péct asi na 1-1,5 hodiny při 170°C. Podáváme s chlebem a křenem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 280 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Žebírka na medu

Tématické fráze: žebírka na medu grilovaná žebírka na medu grilovaná vepřové žebírka na medu žebra na medu žebírka na medu-recept žebírka na medu recept grilovaná vepřová žebra na medu žebra na medu recept recept žebirka na medu hovězí žebírka na medu grilovaná vepřová žebírka na medu pikantní žebírka na medu pecena zebra na medu zebirko na medu zebyrka na medu grilované žebírka na medu pikantní vepřová žebírka na medu vyborna zebirka na medu recept na žebírka na medu jehněčí žebra na medu

Zapomněl/a jsem heslo