Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 392 kJ / 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,43 g |
| Tuky | 27,00 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 163 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 15,50 g |
| Sacharidy | 26,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky v Hermelínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Ljy
Moje poznámka
Řízky v Hermelínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Ljy
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 1 hodinou
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 4 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 12 minutami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 16 minutami
Linecké cukroví
Evellinka před 1 hodinou
Květákový mozeček
radekfiala před 1 hodinou
Staročeská pučálka
Iricek před 2 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 3 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 3 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
hermelínové řízky,
recepty řízky na rumu,
kuřecí řízky v hermelínu,
řízek z hermelínu,
hermelín jako řízek,
hermelínový řízek,
keřecí řízky,
hermelin řizek,
hermelin na rizek,
kuřecí řízek v hermelínu,
kuřecí hermelínové řízečky,
maso v hermelínu,
jak na řízek z z hermelínu,
hermelinove kuřecí řízky,
hermelín recepty,
prezidentské brambory s hermelín,
řízek s hermelinem,
kuřecí s hermelínem a šlehačkou s rumem,
kuřecí řízky s hermelínem top recepty,
řízky naložené ve šlehače recept
Suroviny:
řízky,
poličan,
sýr hermelín,
jablko,
smetana ke šlehání,
rum,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
tuk
Komentáře (8)