Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 970 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,15 g |
Tuky | 38,80 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 100,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce s cukrem vyšlehat. Přidat mouku a sníh. Pečeme na 220°C. Necháme vychladnout. Studenou naplníme krémem a stočíme.
Krok 2: Krém ze salka: salko dáme vařit na 2 hodiny do papiňáku. Studené otevřeme a vyšleháme s máslem.
Zveřejněno 3. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda( motá se za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kREX
Moje poznámka
Roláda( motá se za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kREX
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 22 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 15 minutami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 29 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 1 hodinou
Falešná dršťková z hlívy
oring před 3 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 15 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 17 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 19 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 20 hodinami
Tématické fráze:
piškotová roláda točená za studena,
studena kuchyně (rolády),
jak smotat roládu,
moučníky za studena,
roláda motaná za studena,
salko v papiňáku,
piskotova rolada za studena,
masové rolády za studena,
masové rolády po studenu,
recepty za studena,
rolada salko,
studena masova rolada,
vaření salka v papináku,
piškotova roláda motaná za studena,
roláda ze salka,
buchta za studena,
točená roláda,
salko papiňák,
masové roládky studená kuchyně,
tatra karamel
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice
Komentáře (21)