Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 913 kJ / 218 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,98 g |
| Tuky | 12,70 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 52 mg |
| Sodík | 59 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Biftečky z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5MWx
Moje poznámka
Biftečky z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5MWx
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 17 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 2 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 4 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 4 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 4 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 4 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 6 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 6 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 6 hodinami
Tématické fráze:
biftečky z mletého masa,
bifteky z mletého masa,
mleté biftečky,
biftek z mletého masa,
mletý biftek,
bifteky z vepřového masa,
bifteky z mletého vepřového masa,
biftek z mleté maso,
biftek z vepřového masa,
vepřové mleté biftečky,
vepřové biftečky z mletého masa,
mleté vepřové bifteky,
mleté biftečky se sýrem,
mleté vepřové biftečky,
mleté bifteky,
mleté vepřové maso-biftečky,
mleté maso bifteky,
mletý biftek z telecího,
mletý biftek veprovy,
biftečky z mletého vepřového masa
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
olej,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)