Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 705 kJ / 1 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,44 g |
Tuky | 10,44 g |
Vláknina | 23,54 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 209,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/863W
Moje poznámka
Čína s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/863W
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 39 minutami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 1 hodinou
Rajská omáčka
Nikki1 před 1 hodinou
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 2 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 3 hodinami
Tématické fráze:
čína recept,
bramboráčky,
bramboráky s čínou,
čína s bramboráky,
masova smes čina,
bramboráčky s čínou,
sos na čínu,
čina s bramborakem,
cina v bramboraku,
číná s bramboráčkama,
recept na cinu,
recepty čína,
bramborak s cinou,
krůtí čína,
masová čína,
čína recepty,
kuřecí čína s bramboráčky,
s bramboráčky,
čína k bramboráku,
čína k bramboráčkům
Suroviny:
stehno krůtí,
směs zeleninová čínská,
solamyl,
koření na čínu,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová,
olej olivový,
brambory,
mouka hladká,
koření zabijačkové,
česnek,
vejce,
sůl
Komentáře (6)