

Kuřecí v marinádě
Suroviny
- 400-500g kuřecího masa bez kosti
- Marináda:
- 2 vejce
- 2 lžíce sojové omáčky
- 2 lžíce solamylu
- 2 lžíce hořčice (plnotučné)
- 2 lžíce hladké mouky
- sůl
- pepř
- olej (na smažení)
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme, popř. opepříme.
Připravíme marinádu, do ní vložíme maso a necháme odležet aspoň 12 hodin v lednici.
Pozvolna smažíme.
Podáváme s bramborem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí v marinádě
-
mňam,mlask
-
Takhle naložené masíčko je veliká dobrota...já do marinády přidávám ještě kečup, česnek a koření adžika...i na vepřové masíčko je to vinikající
-
Dneska bylo k obědu, posílám pár foteček a bodík k tomu za tu dobrotu
-
Děkuji, vyzkoušejte, nám moc chutnají.
-
Mi se to moc líbí, ale s čínou, kterou tady někdo přidal to myslím nemá nic společného, možná spíš s cigánským řízkem
-