Suroviny
Porce: 1 pstruh
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
Krok 2: Lžíci brynzy umícháme se lžící čerstvého kopru a směsí naplníme bříško pstruha. Takto upraveného vložíme na plech, posypeme rybím kořením, posypeme celým kmínem a poklademe plátky másla.
Krok 3: Vložíme do rozpálené troby na 200 stupňů a grilujeme asi 10-15 minut
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
Moje poznámka
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 8 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 8 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 4 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 5 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 5 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 7 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 7 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 8 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 9 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 9 hodinami
Tématické fráze:
pstruh kopr,
pstruh s bryndzou,
zajimave recepty z pstruha,
recept pstruh kopr,
pstruh recept kopr,
malovany pstruha,
recepty 29.10.2013
Suroviny:
pstruh,
brynza,
kopr čerstvý,
sůl,
koření na ryby,
kmín celý,
máslo,
citron
Komentáře (30)
asi dobrota, co
Vypadá to dobře a pro pstroužka mám slabost. Snad bych dala i tu bryndzu, bo věř chči ne, já ju ještě v orální ďurce neměla.
Haluše děláme jen se zelo.
Pošli prosím šousto, jen lžičinku, smočím v tom svou prostořekou hubu a okoštuji