Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 59 kJ / 14 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 1,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika v hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWk2
Moje poznámka
Štika v hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWk2
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 16 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 16 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 1 hodinou
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne z cukety
stanik před 1 hodinou
Americké okurky
JiriSeidler před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 2 hodinami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 2 hodinami
Cuketové zelí
janatka před 2 hodinami
Cuketové halušky
janatka před 2 hodinami
Tématické fráze:
štika v trojobalu,
štika recept,
štika recepty,
recept na štiku,
hliva obalená v hrašce,
recepty na úpravu štiky,
jak usmažit štiku,
mořská štika v trojobalu,
hlíva v hrašce,
smažení v hrašce,
štika hraška,
štika trojobal,
ryba smažená v hrašce,
recept hlíva v hrašce,
recepty stika?,
smažení štiky,
da se stika usmazit,
vykostena štika recepty,
smažena stika,
jak chutná mořská štika v trojobalu
Suroviny:
štika,
sůl,
vejce,
mléko,
hraška,
koření garam masala,
olej
Komentáře (9)
Zajisté máte pravdu...
Zkuste někdy třeba tady toto http://www.labuznik.cz/recept/stika-s-maslovou-oma...
Jednou mě jeden dobrák, který ví, že jím rád ryby, pozval na štiku. Přišel jsem pln dobré vůle a poznal jsem, jak se dá štika nejvhodněji zkazit. Ze všech možných úprav si ten dobrák vybral právě ten nejméně vhodný: smažení!